Lån fra andre biblioteker – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Biblioteket > Låner på biblioteket > Lån fra andre biblioteker

Indlån - Lån fra andre Biblioteker

Indlån foretages af bibliotekets Dokumentlevering. Vi skaffer kun materiale, som hører ind under vores emneområder - Bioteknologi, Havebrug, Human ernæring, Husdyrbrug, Jordbrug, Landbrugspolitik- og Økonomi, Landskab, Levnedsmidler, Miljø, Plantesygdomme, Skovbrug og Veterinærvidenskab.
Hvis vi ikke har materialet, skaffer vi det gratis hjem til studerende og ansatte på Københavns Universitet. For alle andre -  se vores prisliste.
Er materialet udlånt eller på anden måde utilgængeligt hos os, prøver vi om det er muligt at skaffe det fra et andet bibliotek i Danmark, Norge eller Sverige.

Hvis du selv (hvis muligt) bestiller materialet via REX eller bibliotek.dk, vil det oftest sikre en hurtigere ekspedition.

Sådan gør du:
1. REX
Søg først det ønskede i Rex.
2. Bibliotek.dk
Det ønskede kan derefter søges i bibliotek.dk
3. Bestillingsblanket
Finder du ikke det du søger i ovennævnte databaser, kan du bruge denne bestillingsblanket. (Her skal du logge ind i REX først)

Når materialet er hjemkommet til biblioteket, vil du enten få besked om eventuel afhentning eller materialet vil blive sendt til dig.

Hvor lang tid tager det?

Vi bestræber os på en leveringtid, der hedder 1-10 dage, men hvis materialet skal bestilles fra et fjernt bibliotek eller på utraditionel måde, kan leveringstiden være op til tre måneder.
Husk altid at oplyse sidste interessedato

Fornyelse af Indlån

Fornyelse kan kun ske ved henvendelse til personalet på telefon 35 33 21 45 eller pr. e-mail: bibservice@science.ku.dk

Aflevering / Hjemkaldelse

Bøger skal afleveres på et KUBIS-bibliotek. Du bedes aflevere eller forny til tiden, da vi er afhængige af samarbejdet med andre biblioteker.
Når vi modtager en regning på ikke afleveret materiale fra et ejerbibliotek, videresendes regningen til låneren med et ekspeditionsgebyr. Se prisliste.

Spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål om Indlån er du velkommen til at rette henvendelse til Dokumentlevering - Indlån